Első poszt

2011.04.04. 21:17

 

Nem vagyok szakács, a munkámnak még csak köze sincs a főzéshez vagy gasztronómiához, de mégis ez a legkedvesebb hobbim. A főzés során nem egyszerűen recepteket próbálgatok ki innen-onnan, hanem első sorban az alapanyagok és technológiák alapos megismerésére törekszem, főként szakácskönyvek, na meg más blogok, weboldalak és videók alapján.

Mivel saját szakállamra próbálkozom és csak szűkebb környezetemből kapok visszajelzést, gondoltam elkezdem leírni próbálkozásaimat, sikereimet és kudarcaimat. Ha másért nem is, nekem mindenképpen jó referencia lesz később, de ha minden jól megy, más is hasznosnak találja majd, és lesz aki kijavít, ha hülyeséget írok.

Habár általában az alapanyagok és technológiák felől közelítek a főzéshez, és sokféle konyha érdekel, az indiai ételeket különösen szeretem, így lett a blogom címe Maszala, azaz magyarul fűszer. Nem véletlen tehát, hogy számos posztban foglalkozom majd indiai konyhával.

Hát akkor csapjunk bele...

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://maszala.blog.hu/api/trackback/id/tr592800127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása