És még egy...
2011.04.17. 10:52
Bocs, ezt kifelejtettem az előző bejegyzésből:
- Sam & Sam Clark: Casa Moro. Spanyol, Észak-afrikai és közel-keleti konyha. A könyvben szereplő alapanyagok és ételek igen változatosak: kenyérfélék, levesek, tapasok, rántották, saláták, halak és tengeri ételek, húsételek, gabonafélék, hüvelyesek, rizs, stb. A szakácskönyv stílusa ennek ellenére egységes: a déli mediterrán konyha különböző arcait mutatja be. A receptek világosak, és általában nem túl bonyolultak, számos étel gyorsan elkészíthető. Remélem, egyszer eljutok a szerző házaspár népszerű londoni éttermébe is.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.